Una nova esperança

D’ençà de l’última actuació dels nostres ‘amics ibèrics’ s’ha desfermat una reacció, per part de la societat civil que no pas per part dels polítics, per recuperar la dignitat i la capacitat de gestionar-nos el futur. Una llum en tot això ha estat la creació, encara que en estat precoç, d’una nova organització, que si malgrat tot no ens convenç quelcom que està al capdavant, ens hauria de permetre generar un moviment potent que fes anar endavant uns importants objectius, que per a mi son:


Crear un front catalanista fort liderat per la societat civil

Ha quedat ben palès que els polítics passats i actuals no han estat ni poden ser els arquitectes de la nova història, ens ho haurem de fer nosaltres.

Treure’ns d’enmig aquest polítics ineficaços

Passant-los al davant els posarem en evidència, que de fet ja ho estan, i sense legitimitat per representar-nos.

Recuperar la democràcia per a la ciutadania

L’actual ‘democràcia’ de votacions cada quatre anys i sense més opció per fer-nos sentir ens ha portat a un model de ‘partitocràcies’ sobre-posades, l’espanyola sobre la catalana,  que com ha quedat ben demostrat només serveixen els interessos dels ‘clans’ que controlen els partits polítics.

És per això principalment que considero que no es pot deixar passar aquesta oportunitat i des d’aquí vull fer una crida a tothom que tingui temps i forces i voluntat a participar d’aquest nou esdeveniment…

Solidaritat Catalana per la Independència

I per avui ho deixo…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.