Posicionant-se

Em ve al cap una frase amb la que Alfons López Tena descrivia, tot i reconeixent que no era seva, el funcionament del ‘Tribunal Superior de Justicia’ i que deia així:

“Entre los que hacen lo que se espera para ser nombrados y los que son nombrados para hacer lo que se espera, casi no hace falta dar instrucciones.”

Vist com es comporten certs elements de la vida política, i exacerbat per l’estat de pre-campanya electoral, crec que aquesta frase ha acabat convertint-se en el ‘sancta sanctorum’ de les pràctiques dels polítics amb pretensions. Els uns per que no paren de fer ‘mèrits’ per a ser reconeguts, els altres per que un cop reconeguts mostren el seu agraïment amb la més absoluta devoció i dedicació a la causa. Només des d’aquesta perspectiva puc entendre, que no compartir i justificar, el comportament dels Montilla, Corbacho, Sanchez-Camacho, Cava de Llano i pròxims i més tenint present mal que fan a la nostra societat, amb un però, que la Cava del Llano té molt clar quina és la seva ‘societat’, quin ‘pueblo’ és el seu i defensa. Els altres actuen descaradament com infiltrats però no aconsegueixen passar desapercebuts. I al final la sensació que trec de tot plegat és que l’únic que estan fent és, esperant el futur repartiment de medalles, posicionant-se.

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.