Derrotats abans d’hora?

Donant voltes per la xarxa m’he trobat amb aquesta desagradable sorpresa. He dubtat, ho confesso, però no pel que diuen, que de fet ho tinc molt clar això de votar, ho faré, del que he dubtat de fet és si s’ho valia, que fer una entrada al bloc i comentar-ho era adient, i la decisió és que sí.

El fet és que aquesta gent plantegen que la millor solució pels independentistes és abstenir-se, i s’en declaren d’independentistes. No dubto de la seva bona fe, dubto de la seva visió.

Aquesta gent es creu que per que ells ho diguin els ‘altres’, autonomistes i espanyolistes, deixaran de fer-ho?. El que més mal m’ha fet és que es dirigeixen als catalans independentistes, demanant-los que no facin us del dret, i deure, de vot. Com si amb aquesta solució s’anessin a solucionar tots els seus problemes. Que estic d’acord, que cal remoure el Parlament, que els polítics actuals s’han acomodat, i massa, en els seus seients, però si no s’hi va a votar, coneixent-los, ells més que contents per que s’hauran sortit amb la seva, tornaran a ser els amos del Parlament i s’hauran perdut quatre anys més, i tot això sent optimista, per que encara cal veure el resultat de la seva ‘gestió’.

Combreguen amb la idea de que cal deixar-ho caure tot per tornar a aixecar-lo més endavant, però no s’en adonen que estem al millor moment per iniciar una veritable revolució?, que de temps no en tenim gaire més?.

Us demano a tothom que estigui d’acord amb mi que faci una visita al bloc i els escrigui donant-los tots els arguments que tingui per fer-los canviar d’opinió. Que no es donin per derrotats abans d’hora. Jo ja ho he fet…

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.