Companys de viatge

Llegeixo en aquesta notícia el que ja m’havien comentat, però no volia creure, de l’impresentable d’en Duran i Lleida. I es veu que prefereix les escanyes a Catalunya, ja l’hi està bé l’espoli, la persecució lingüística, cultural i social contra Catalunya, el robatori del patrimoni del Museu Diocesà de Lleida (robatori per que les peces que s’han de ‘retornar’ van ser comprades!). I per arrodonir la jugada ens dona una sèrie d’arguments d’allò més barroers, fluixos i sense credibilitat. Que és l’únic que te parents a les escanyes?, que es pensa que la UE rebutjaria que l’estat escanyol (subvencionat fins les pestanyes) es reduís i que aparegues un nou Estat capaç no sols de mantenir-se sinó d’aportar recursos a la Comunitat Europea?, un Estat que seria motor i exemple pel sud d’Europa?. Tant mateix com que viu a la capital de l’imperi ja l’hi està prou bé, així pot rebre els copets a l’esquena, per ‘bon catalanet’, dels seus amics de la capital i seguir cobrant per la ‘feina ben feta’. Aprofitant un d’aquest viatges des de la capital ja pot baixar-se a casa de son pare, i quedar-se per sempre.

El declarat democrata-cristià més val que s’ho faci veure i que aprofiti per canviar-se l’afiliació per aquella que de veritat el representa, la de nacional-catòlic!

Ara que aquest home es mostra tal i com és, que en pensa l’Artur?, i els que han vist en aquest la il·luminació i el camí cap a la independència?, encara s’ho poden creure?.

I és que el ‘presidenciable’ va de la ma d’estranys companys de viatge, no?

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.