SI i en Laporta

No vull ser l’advocat del diable, no és pas el meu propòsit, però llegit el que es diu, o més aviat s’escriu, per les desavinences de SI i en Laporta, jo diria que el fet que en Laporta hagi fet una aposta per la coalició ERC-RCat ve més pel costat de les prioritats que no pas pel de les constants desavinences en els àmbits independentistes, desavinences i lluites a les que malauradament ens tenen massa acostumats. Crec que està fent una aposta per un front comú, per una col·laboració amb d’altres organitzacions independentistes amb l’horitzó posat en una direcció, la independència.

Massa cops els interessos i els protagonismes, les il·luminacions, i els messianismes, han portat en orris organitzacions i projectes que en l’àmbit del independentisme han anat naixent, i que han mort al mateix ritme.

Perquè aquest home, en Laporta, i no en soc pas de ‘Laportista’, no hauria de haver vist que es repeteix la història amb SI?. Perquè no pot creure que el que és debò important no són les persones sinó els projectes?.

Considero en Laporta una persona que pateix d’una certa innocència, té l’expressió d’un minyó davant un pastis que gairebé toca amb la punta dels dits, però que li falta un xic per arribar-hi, i la política i els taurons que hi habiten, s’alimenten de xics i d’innocents.

Potser ha volgut renunciar a cert purisme, que branda SI sense amagar-se, tot pel bé d’un objectiu més important. Potser ha copsat que cal cedir en segons quins aspectes per avançar en d’altres, i que el que de veritat importa és l’objectiu final, no?.

Desconec les raons que l’han portat a fer aquest pas, però molt el temo que SI és un cau de galls, i un pollet no en té de lloc, no li deixen d’espai, i s’endú un munt de cops de bec…

Només desitjo que la seva imatge no en surti massa de malmesa, ni la seva voluntat, ni el seu ànim, i segueixi sumant pel que tots volem, aquest projecte que vàrem encetar fa anys i panys i que finalment sembla tenir un final pròxim i feliç, fer de Catalunya un Estat.

Té carisma, és conegut i ha estat un pol d’atracció per a molta gent que s’ha fixat en el independentisme per que ell s’hi ha ficat. Crec que té un paper a fer, i li desitjo tota la sort del món.

Siau…

Anuncis

2 responses to “SI i en Laporta

  1. Laporta amb els seus fets, ha demostrat ser millor que un pollet… un bultò lleonat!!!.

    • No se pas si és un voltor, crec que en aquest cas ha patit d’un excés d’innocència, creient-se que podria controlar la situació…