Alejo dixit

Una entrevista a Alejo Vidal Quadras, personatge que em fa venir arcades, ha estat publicada avui a El Singular Digital. No és un personatge que segueixi però aquest cop me l’he llegida i he pogut trobar aquestes tres ‘perles’:

“Si Catalunya obté el pacte fiscal, un sistema de finançament similar al basc i al navarrès – perquè en aquests casos ho diu la Constitució espanyola-, s’acaba la hisenda espanyola i Espanya s’enfonsa.”

“Parlar d’aquest tema al parlament és una forma de passar el temps, però la seva aprovació és impossible.”

“La posició oficial del PP és contrària a la translació del sistema foral del sistema de finançament a la resta d’autonomies. Això és un punt cabdal del partit i el PP mai donarà suport al pacte fiscal.”

Per si hom no se’n havia assabentat, estem perdem, arrossegats per CiU, un temps molt valuós, un temps que necessitem com l’aire que respirem per començar la remuntada econòmica, per recuperar la nostra dignitat, per salvar el País.

Aquest tipus ho ha dit molt clar, de pacte fiscal res de res, s’hi juguen el ser o no ser de les seves espanyes, cosa que ja sabíem, però ho amaguen tant com poden per no haver de reconèixer que depenen de nosaltres. Aquestos que pretenen ser els nostres amos no són res sense els ‘inferiors’. Trista realitat la seva.

I nosaltres, ara que ja en som de conscient d’aquesta realitat, que estem disposats a fer?

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.