La identitat del PSOE

He llegit, en un article de l’Avui, que l’inefable Iceta vol ser la nova ‘anima mater’ del PSOE a Catalunya. Dins d’aquest mateix article una perla, d’aquestes que no té perdó, deixa constància del tarannà i el que desitgen aquest personatges, el PSOE, per Catalunya. Dins el bloc que anomenen ‘Idees per renovar el PSC’ és on es troba aquesta frase:

Menys identitat

“Impulsar l’autogovern de Catalunya i preservar la unitat civil erosionada per tensions identitàries i l’impacte de la immigració”.


Clar i castellà, perquè d’això es tracta, la identitat que fa nosa i ‘erosiona’ la ‘unitat civil’ evidentment no és pas la seva, és la nostra, la identitat catalana, que és la que aquest últims temps s’ha tret la mandra, o potser la por, de sobre i s’ha llençat al carrer per denunciar el tracte discriminatori dels seus amos, els del PSOE, i s’ha posat a treballar per alliberar-se. I per integrar la immigració?, res millor que fer-ho per a que siguin bons espanyols, no?

Com si no en tingués prou aquest tipus, després d’esmicolar les esquerres a Catalunya, amb els seus còmplices, ara l’objectiu és donar-nos la culpa als que ens estimem el País, el sentim, i ens sentim catalans. Evidentment que se’l en fot!, té prou amb la seva cadira i anar fotent-li llepades als baixos dels seus amos castellans, reduir la política a una frontissa de dues ideologies, dretes i esquerres, i poder tapar així la misèria a que ens sotmeten els seus amics de l’altiplà.

Fotut ho tenen si no han estat capaços de copsar que el món ha evolucionat, i força, des de finals del s.XIX i que les ideologies ja no es mouen per un fil que va d’un costat a l’altre de l’escenari, som en un món de quatre dimensions, com a mínim, però aquests s’han quedat en dos i prou!

Ben clar és, treballa i treballarà per anihilar la nostra cultura, la nostra identitat, el nostre País… I qui hi guanyarà amb aixo?

No puc negar-los que en tenen d’identitat, però no és pas la mateixa que la meva… Ho sento noi, però no combrego…

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.