Justícia espanyola

Tot just fa una estona m’he assabentat que el TSJC ha comunicat al Departament d’Ensenyament que els dona dos mesos de temps per convertir el castellà en ‘llengua vehicular’ a Catalunya. Aquest escrit és fruit d’una fosca història que va començar amb les denúncies de quatre racistes que no volien què els seus fills n’aprenguessin la llengua catalana tot i que viuen a Catalunya. Ara, desprès d’uns anys d’estira i arronses, amb la sentència del TC espanyol sobre l’Estatut a la mà i amb l’aplicació de les doctrines xenòfobes espanyoles com a bandera es vol liquidar definitivament la nostra llengua. El pretext?, què a Catalunya s’ha d’estudiar en ambdues llengües per igual. Si més no es ben significatiu que aquestes doctrines no se les apliquen els mateixos que han dictat aquestes sentències, car en els àmbits judicials la incompetència lingüística en català és més que coneguda. Tanmateix, com a justícia espanyola, se l’ha de reconèixer el segell, quatre arreplegats que volen viure marginats de la cultura catalana i volen obligar els seus fills a viure talment com ells han aconseguit que el que es suposa el màxim estament judicial a Catalunya, no de Catalunya perquè és un estament imposat, els doni la ‘raó’ davant milions de catalans practicants, la colònia no té drets!. És clara la intenció, i qui són els que promouen aquestes denúncies, i els què els fan cas, i els que darrera una suposada aplicació de no se sap quina mena de justícia volen imposar les tesis de quatre damunt tot un poble.

Seria de cecs no veure tot això, com seria de covards obeir aquestes sentències, com seria de venuts, i això és pels partits polítics al govern, no lluitar per defensar el més gran element de catalanitat que tenim avui dia, la llengua pròpia, el català.

L’objectiu d’aquesta ‘justícia’ és prou clar, imposar l’imperi per damunt de tot i de tothom i alhora destruir qualsevol signe d’identitat d’aquest poble rebel què, passats més de 300 anys, encara no han doblegat, i per mirar d’acabar la feina dinamiten l’origen de la flama, l’escola, que encara manté viu aquest signe, la llengua, el català.

No badem, aquesta és la mena de justícia que en rebrem si seguim lligats a aquest estat aliè, no en podem esperar res de millor, això és justícia espanyola.

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.