Fem volar coloms

Encara que sigui no tocar de peus a terra, de tant en tant el fer volar coloms s’ho val. De què, sinó, suportaríem el tedi d’haver de viure sota el jou d’un estat aliè?. La imaginació, i el somniar, que d’això els catalans en sabem una estona llarga, ens poden servir per evadir-nos, encara que només una estona i sense perdre’ns pel camí, i és d’agrair en certs moments de cansament mental i espiritual, i és per aquest fet que he volgut fer aquest apunt d’al·lucinació-ficció.

Posem-nos-hi…

La idea-anada d’olla m’ha sobrevingut llegint aquesta noticia a VilaWeb on ens diuen que en Rajoy vol retallar la despesa de l’administració del seu estat, l’espanyol és clar, en 16.500 M€. Eps!, que això suposa gairebé tot el dèficit fiscal català -estimacions del 2010- de plena època de crisi! -un twitt m’ha fet veure aquesta coincidència-. I si el veritable objectiu de tot plegat fora anar-se’n acostumant a viure sense aquests diners?, no és una meravellosa ‘flipada’? Pensem-hi, en Rajoy fa un ajustament de l’administració de l’estat espanyol per a que deixin de ‘consumir’ 16.500 M€ l’any, amb això, teòricament, ja que el dèficit real és mol superior i ho és per causes que ara no explicaré, però per a un assaig d’aquest m’hi conformo amb les dades inicials, s’alliberarien de la dependència econòmica de Catalunya. I si s’alliberessin de la dependència econòmica de Catalunya, no haurien de tenir cap mena d’inconvenient que nosaltres, Catalunya, ens féssim independents, oi?. Si l’objectiu és aconseguir aquesta reducció de la ‘despesa’ en un any, no voldria dir que espera el nostre alliberament per a dates molt properes?, potser tot just uns pocs anys?, quina joia!

Se, i en soc conscient, què és fer volar coloms, ha estat, però, un somni prou bonic com per donar-l’hi una oportunitat, oi?

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.