Eleccions ja!

Vistos els comptes de l’Estat invasor, els de la Generalitat, el clam popular a Catalunya i la deriva política de CiU, que amb els pactes amb el PP s’està venent el País -i amb un únic projecte que passa per fer unes ‘Las Vegas’ light a Catalunya- , i que ha perdut més credibilitat en un any que en els 23 anys de ‘pujolisme’, només se’m acut una solució, eleccions anticipades ja!

Amb una situació financera que no dona per a més, amb una política que fa aigües, amb una capacitat per legislar nul·la i sense cap solució raonable que es pugi portar a terme en aquest context, i que ens pugui ajudar a sortir-nos-en de l’atzucac, tot el que no sigui estripar les cartes i crear les bases del nou Estat català em sembla un engany al poble.

Ja no es tracta d’anar fent, que no porta enlloc, sinó de decidir si volem seguir vius o si ens deixem ‘matar’, i en aquest segon cas preferiria una sortida més digna que no pas permetre que els botxins segueixin delectant-se amb la tortura a la que ens sotmeten i gaudeixin de la visió de l’agonia i de la nostra mort.

De solucions hi ha ben poques, o potser tant sols una de sola, anar-nos-en, independitzar-nos d’una vegada! i l’opció més ràpida i directa seria amb la convocatòria d’eleccions anticipades on tothom votés únicament les formacions polítiques que dugessin al seu programa la Declaració Unilateral d’Independència immediatament i sense dilacions, que ens hi va la vida…

I no m’afartaré de dir-ho, la situació és greu, molt greu… Eleccions ja!

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.