El poder dels estels

Aquest cas exposat per una mare que ha anat a fer el DNI a la seva filla de 9 anys sembla tret d’una pel·lícula d’en Berlanga. I el cas és que un petit estel posat al damunt d’un nom escrit per una criatura de 9 anys te efectes perillosos. De ben segur que la criatura, independentista des del bressol, ha volgut provocar el tranquil i pacífic agent de la policia espanyola amb l’estel·lar dibuix, oi?

Anem bé… Si un innocent estel dibuixat en un paper por fer-los embogir d’aital manera, que els pot passar quan ens en anem de debò?

Eps, que me’n oblidava, la mare ha escrit una carta que ha aparegut publicada a la xarxa… aquí la teniu…Avui em sento com a ciutadana catalana totalment indignada….

Aquest matí hem aprofitat a fer els DNI als nostres fills aquí a Tàrrega, perquè mai se sap si el pots necessitar. Quan ens ha tocat el torn hem començat pel de la Laia, que sols té 9 anyets. Li hem donat tota la documentació que ens havien demanat i l’han demanada que fes la seva firma dins un requadret. Ella així ho ha fet. De sobte aquell senyor enfurismat ens diu que ell es nega a tramitar el DNI de la Laia…. Comm¿¿?? Que passa???… Diu que mirem la firma a veure que ens sembla. La miro i la remiro i no veig res d’estrany, el nom de la nena amb un garagot al damunt en forma d’estrella, i li dic que no hi veig res d’estrany, a la que ell hem contesta amb mala baba que aquest estel no pot ser-hi, que què significa… Hem quedo morta, sense sang, i li dic -és la seva firma, lo que vostè li ha demanat-, i ell diu que no, de cap manera, inclús dient-me si l’havia incita a fer-ho!!! -Però què diu??? Estem parlant d’una criatura de 9 anys, que no sap de política, que viu encara en el seu món de fantasia…. Per l’amor de Déu-. Ell s’hi nega rotundament i jo truco als Mossos perquè considero que està rondant la il·legalitat. Ell es posa nerviós i diu que -venga,venga- que el farà. Quan acaba amb els tràmits li demano que s’identifiqui i es nega en rotund, cosa que no pot fer, doncs és un Policia Nacional, i hem diu -perquè-, jo li responc que hem veig amb l’obligació de tramitar una denúncia pels fets ocorreguts, i amb un gest de ràbia trenca els papers i els llança a la basura…. dient: -ara si que no!!!-. Veig com algunes persones es creuen amb el dret de marcar-te no a tu, als teus fills, amb el dit, i fer-te sentir com si fessis quelcom horrible… Quan hem sortit d’allà la Laia estava desolada perquè no comprenia el que havia passat, i l’hi he intentat explicar, però crec que no té l’edat com perquè hagi de veure aquests poders d’autoritat….. Tots els que hem coneixeu sabeu del cert que això no quedarà aquí i faré els impossibles perquè una situació com aquesta no es repeteixi….

Feu-lo córrer…No, si ja ho diu la meva filla, que els estels tenen no se quin poder… que la enlluernen…

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.