USPAC, en quin món viviu?

M’ha sobtat força aquest comunicat de premsa fet per l’USPAC (Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya) referint-se al fet que s’han assabentat què s’estan planificant serveis ordinaris de protecció de les seus dels principals partits polítics arreu de Catalunya. He de comentar -abans de dir el què de debò vull dir- no criticaré el fet que facin públic uns fets que consideren incorrectes. Que de fet ho hauríem de fer tots… Ara sí, del que no me’n puc estar és de fer notar què el moment actual polític i social de, i a, Catalunya és tant crític que no puc deixar de sorprendre’m -per dir-ho suaument- que un cos policial pugui ser tant innocent… Algú dels ‘caps’ d’aquest sindicat se’ls ha passat per ‘cap’ quines raons poden tenir els responsables de la seguretat de Catalunya -que alhora son els seus responsables- per planificar un ‘servei’ d’aquesta mena? Que no s’han adonat que el País es mou cap a una confrontació amb l’Estat invasor? Que no en son pas de conscients què, ens agradi o no, els agradi o no, les formacions polítiques d’aquest País, Catalunya, son element molt sensibles en aquest estat de les coses? No en son pas de conscients que les clavegueres de l’Estat invasor provaran de totes totes torpedinar el procés d’independència fent sabotatge i xantatge a les formacions polítiques què, malgrat ens pesi, tenen un paper molt important a fer en aquest esdevenir històric? i ells, la Policia de Catalunya, hauran de vetllar per la ‘pau i la seguretat’ del País?

No vull, ni penso, posar en dubte les capacitats intel·lectuals dels dirigents d’aquest sindicat, Déu me’n guard!, però la manca de visió ‘estratègica’ i d’interpretació del paper que hi juguen, com a forces de seguretat de Catalunya, fa de mal veure, oi?

Suposo que ha estat el fet que no han volgut fer-hi -abans de l’escrit- una guaitada al seu voltant, i que aquest comunicat ha estat pensat amb visió ‘interna’, amb visió estrictament ‘sindical’, no pas com a representants del Cos de Policia de Catalunya, sinó més aviat com a representants d’un ‘col·lectiu de treballadors’… sinó no puc donar cap explicació raonable al fet… perquè si no és això llavors la pregunta és clara… USPAC, en quin mon viviu?

Siau…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.